آشنایی با اسکریل Skrill و خدمات آن

Rate this post

کسانی که سابقه خرید از سایت های خارجی را دارند قطعا با اسکریل آشنا هستند. اکثر سایت های پربازدید و معروف، پرداخت از طریق اسکریل را پذیرفته اند.

شاید این سوال پیش بیاید که اسکریل SKrill  چیست؟

نوعی کیف پول الکترونیکی می باشد که کارکردی مشابه پی پال PayPal، وب مانی یا پرفکت مانی دارد. برای استفاده از خدمات این کیف پول ابتدا باید یک حساب اسکریل باز کنید. قبل از اقدام به هر کاری برای اینکه با اسکریل و خدمات آن در ایران بیشتر آشنا شوید ابتدا این مقاله را با دقت بخوانید.

اسکریل مانند سایر کیف پول های نام برده، به عنوان یک روش پرداخت برای خدمات آنلاین استفاده می شود. تاریخچه تاسیس آن به سال 2001 در انگلیس برمی گردد که به نام مانی بوکرز MoneyBookers  تاسیس شد.

این کمپانی را به این علت مانی بوکرز نام گذاری کردند زیرا  اهداف اولیه آن بر روی قمار و معاملات آنلاین ورزشی متمرکز بود. در سال 2009 ارزش این شرکت به 365 میلیون پوند رسیده بود که خط مشی خود را تغییر داده و رسما اعلام کرد که خدمات خود را به همه افراد و مشاغل ارائه خواهد داد.

در سال 2011  این شرکت نام خود را به اسکریل Skrill تغییر داد. در سال 2013 اسکریل در یک اقدام بزرگ  Pavsafecard را -که نوعی برنامه کارت پیش پرداخت بود- از استرالیا خریداری و تکمیل کرد، قبل از اینکه در فوریه 2013 توسط CVC Capital Parthers به مبلغ 600 میلیون یورو خریداری شود.

در سال 2015 نیز با نتلر Neteller که از رقبای اصلی اسکریل بود، ادغام شدند.

ارزهای تحت پوشش اسکریل Skrill

امروزه اسکریل در جهان بیش از 40 نوع ارز معتبر را پشتیبانی می کند و چیزی که در حال حاضر از بیش از همه مهم است پشتیبانی این کمپانی از ارزهای دیجیتال است.

اسکریل برای خدمت رسانی بهتر به مشتریان خود نوعی دبیت کارت صادر کرده که قادر است به حساب شخص دارنده آن متصل شود و در حال حاضر برای 4 ارز دلار، پوند، یورو زلوتی لهستان کارت صادر می کند.

آیا تمایل دارید یک حساب اسکریل در کمتر از چند ثانیه بسازید؟

درخواست خود را از طریق این لینک ثبت کنید

ویزا کارت اسکریل

کشورهای تحت پوشش اسکریل Skrill

تعداد کشورهایی که اسکریل آنها را تحت پوشش سرویس دهی خود قرار داده بسیار زیاد بوده و باید تعداد کشورهایی که تحت پوشش این شرکت نیست را شمارش کرد. فقط کشورهایی از خدمات رسانی اسکریل محروم هستند که توسط سازمان ملل یا بانک جهانی تحریم شده باشند.

تعداد افراد فعال در اسکریل

طبق آماری که در سال 2019 منتشر شد اسکریل حدود 156000 کسب و کار و بیش از 32 میلیون کاربر فعال دارد. این شرکت به قدری شناخته شده است که حتی کسانی که قادر به استفاده از پی پال PayPal نیستند نیز به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

امنیت اسکریل Skrill

در مورد خدمات پرداخت آنلاین بزرگترین دغدغه کاربران بحث امنیت می باشد. اسکریل برای حفظ هویت خود باید از طرف ایالت متحده آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا تایید شده باشند بنابراین باید استاندارهای سفت و سخت آنها را رعایت کند و تابع قوانین صادر شده باشد در نتیجه می توان گفت که امنیت بالایی دارد.

کاربرانی که در اسکریل Skrill حساب باز می کنند برای تایید شدن هویت باید از طریق حساب بانکی، دبیت کارت یا بیت کوین هزینه های خود را واریز کنند. در مورد برخی از افراد مشاهده شده که اسکریل مدارک شناسایی یا صورتحساب مالی را برای احراز هویت فرد درخواست کرده است.

در واقع کسانی که در کشورهای سطح پایین تر زندگی می کنند با چالش های بیشتری جهت استفاده از خدمات این شرکت مواجه هستند.

عدم هک شدن بزرگترین ویژگی اسکریل است که باعث شده از امنیت بالایی برخوردار باشد. در این زمینه اسکریل عملکرد بهتری نسبت به رقیبان خود داشته زیرا از شیوه رمزگذاری 128 بیتی استفاده کرده و از کاربران خود می خواهد هنگام وارد شدن از طریق سایت تایید دو مرحله ای را انجام دهند.

کلام آخر

در این مقاله با اسکریل آشنا شدیم و تاریخچه تاسیس و روند پیشرفت آن را مرور کردیم. سوالی که پیش می آید این است که آیا تا به حال شما از اسکریل استفاده کرده اید؟ و از خدماتش راضی بوده اید؟ چه جایگزینی بهتر از اسکریل در ایران می شناسید؟ نظرات خود را در کامنت بیان کنید.

ارسال مطلب به:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.