راهنمای خرید از سایت های خارجی

راهنمای خرید از سایت های خارجی

Rate this post

احتمال دارد برای شما پیش آمده باشد که نیاز به یک کالا خارجی داشتید ولی نتوانستید آن را در هیچ فروشگاه  یا سایت ایرانی به آن دست پیدا کنید.

در این محتوا می خواهیم توضیحات جامعی درباره راهنمای خرید از سایت های خارجی را بیان کنیم، با ما همراه باشید.

 

راهنمای خرید از سایت خارجی

 

شباهت ها و تفاوت های فروشگاه های آنلاین ایرانی و خارجی:

شیوه خرید کالا از فروشگاه های آنلاین خارجی از لحاظ هویت با خریدهای داخلی دارای تفاوت چندانی نمی باشند.

مواردی نظیر:  انتخاب محصول دلخواه و مورد نظر، اضافه کردن به سبد خرید، تسویه حساب و پرداخت آنلاین ، که در خرید از سایت های خارجی مثل خرید از سایت های داخلی این مراحل سپری می شود.

برای انجام پرداخت در سایت های خارجی به کارت های اعتباری بین المللی اعم از: مستر کارت، ویزا کارت، امریکن اکسپرس و یا ابزارهای دیگر پرداختی همانند  پی پال و ایزی رمیتنس نیاز می باشد.

بنابراین شما با انتخاب یکی از این روش های پرداخت ارزی در سایت های خارجی، باید اطلاعاتی نظیر: آدرس پستی، تلفن، کدپستی غیر ایرانی و همچنین آدرس پرداخت کننده (Billing Address) در دسترس شما باشد.

از جمله عواملی مواردی که در هنگام خرید از سایت های خارجی که دانستن آنها امری ضروری و باید از آنها آگاه باشید عبارتند از:

آشنایی با زبان انگلیسی و مطالعه قوانین، محدودیت های کاری سایت مورد نظر در مراحل مختلف خرید ازجمله نحوه خرید از سایت های خارجی، روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، هزینه، نحوه ارسال، هزینه ارسال، نحوه کنسل کردن سفارش و …

ضروریست قبل از اینکه تصمیم به خرید از سایت های خارجی را کنید اولین مرحله این است که از امنیت سایت مورد نظر اطمینان کامل را حاصل کنید.

راهنمای خرید از سایت های خارجی ، مراحل خرید از سایت های خارجی:

قطعا در زمان خرید از سایت های اولین مسئله ای که در ذهن یک کاربر ایرانی ایجاد می شود، این است که نحوه پرداخت ارز در سایت های خارجی و روش دریافت آن در ایران به چه صورت می باشد.

همانطور که بالا تر گفته شد جهت خرید از سایت های خارجی شما به به کارت اعتباری بین المللی (ویزا کارت ، مستر کارت و ..) نیاز دارید.

همانگونه که مطلع هستید ایران جزو 5 کشوری محسوب می شود که شبکه بانکی شان هیچگونه ارتباطی با  شبکه بانکی و پولی جهانی ندارد و شرکت هایی از جمله: ویزاکارت و مسترکارت هیچ خدماتی را در آنها نمایان نمی کنند.

مراحل خرید از سایت های خارجی

 

برای برطرف شدن این مشکل ( خرید ازسایت های خارجی ) چندین راه حل ارائه شده است، با ما همراه باشید:

استفاده از کارت اعتباری دوستان:

یکی از روش های خرید از سایت های خارجی این می باشد که  کارت های اعتباری دوستانتان در خارج از کشور را مورد استفاده قرار دهید.

بدین وسیله شما می توانید با داشتن اطلاعاتی از قبیل شماره کارت، تاریخ انقضاء و کد ۳ رقمی امنیتی کارت خرید خود را تکمیل کنید.

این نکته را در نظر داشته باشید که یکسری از بانکها با همکاری درگاه های واسطه ی پرداخت با ارسال پیام ازصاحبان کارت تاییدیه دریافت کنند.

در نتیجه ضروریست که در زمان خرید هماهنگی های لازم را با دوست خود داشته باشید.

به کار گیری از کارت های اعتباری ارزی داخل کشور

از دیگر روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، می توان به استفاده از انواع کارت های اعتباری بین المللی که توسط شرکت های خدمات ارزی می باشد، اشاره کرد.

استفاده از این کارت های اعتباری بین المللی و اعتبار آنها جزو مسائلی می باشد که استفاده کنندگان از کارت های اعتباری بین المللی در داخل ایران به صورت دایم نگران آن می باشند.

از جمله تجربه های بدی که کاربران ایرانی در زمان استفاده از این کارت ها مواجه شدند می توان به بسته شدن کارت های ارائه شده و بلاک شدن مبالغ موجود در آن اشاره کرد.

در صورتی که از آشنایی لازم با کارت های اعتباری بین المللی، اقسام آنها و روش های استفاده از آنها را برخوردار نیستید، ضروری است که اطلاعات خود را با مطالعه مقالات مرتبط با انواع کارت های اعتباری بین المللی به روزرسانی کنید.

استفاده از حساب های ارزی

بسیاری  از سایت ها و فروشگاه های بین المللی علاوه بر درگاه ویزا کارت و مستر کارت،می توان تراکنش های خود را به وسیله شرکت های واسطه ای پرداخت از جمله پی پال یا اسکریل هم انجام می گیرد.

انتقال ارز در شبکه جهانی به علت گستردگی زیاد هیچ شباهتی به راحتی شبکه شتاب ایران ندارد. از این رو شرکت های واسطه ای پرداخت، انجام این امر را فراهم کرده است.

به عنوان مثال از طریق پی پال .بدین صورت که با ساختن اکانت پی پال و جابجایی پول بین اکانت های پی پال، انجام این امر را ساده  کرده است.

استفاده از صرافی ها برای انجام حواله ارزی

یکی دیگر از روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی  که می خواهیم معرفی کنیم، کمک گرفتن از صرافی ها می باشد البته این روش، روش به صرفه ای محسوب  نمی شود.

نحوه عملکرد این روش به صورت می باشد، صرافی مبلغ مورد نظر را به طور مستقیم به حساب بانکی فروشگاه مورد نظر واریز می کند که به طور معمول از کارمزد بالایی برخوردار است.

بنابراین این روش پرداخت در مقایسه با سایر روش ها بسیار کمتر توجه کاربران قرار گرفته است.

مطلوب است خرید خود را از چه کشورهایی انجام دهیم؟

در نظر گرفتن روابط دولت جمهوری اسلامی ایران با کشور موردنظر از مهم ترین مسائلی است که باعث می شود که دولت آن کشور و به تبع آن فروشگاه های اینترنتی چه رویکردی در قبال مشتریان ایرانی و ارسال کالا به ایران به طور مستقیم دارند.

مسئله دیگه ای که باید مورد بررسی قرار گیرد رویکرد گمرک آن کشور نیز در ارسال کالا به ایران می باشد.

توصیه می شود که با در نظر گرفتن روابط فعلی ایران با کشورهای مختلف خرید از فروشگاه های اینترنتی شرق آسیا از جمله چین و هنگ کنگ انجام شود چون این کشورها از  ارسال کالا به ایران به طور مستقیم برخوردار هستند.

همینطور خرید از کشور های همسایه نظیر مانند امارات و ترکیه تا حدی بدون دردسر صورت می گیرد.

در صورتی که خرید اجناس به صورت تکی یعنی از جنبه تجاری برخوردار نباشد، امکان ارسال از برخی فروشگاه های اروپایی مانند انگلستان و اسپانیا و ارسال کالا به ایران به طور مستقیم می باشد.

انجام خرید آنلاین

اما خرید از بیشتر  فروشگاه های آمریکایی و کانادایی و ارسال کالا به ایران به طور مستقیم در سالهای اخیر امکان پذیر نمی باشد.

ممنون که تا پایان مقاله ی راهنمای خرید از سایت های خارجی با پیشروپرداخت همراه بودید.

ارسال مطلب به:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.